СSƬ

Brixmor

National retail investor and operator, Brixmor, came to СSƬ with some lofty goals for their new lofty space – a place infused with the stories of their tenant communities in a healthy, thriving environment for the community of their own. Nestled amongst one of their retail sites, the split-level workplace features an abundance of natural light via a two-story curtain wall, living walls, natural materials, several stairs, and a seamless connection to the outdoors via garage doors – all elements contributing to a LEED and Fitwel certification. Upper-level conference rooms form storefronts as a backdrop to the workspaces below. Architectural photography, brand shapes and taglines, and colors identifying departmental neighborhoods detail the industrial structure with moments that connect the environment with the brand.

  • Teams Interior Design, Branding

  • Location Conshohocken, PA

  • Size 42,000 SF